Tisztelt vásárlónk!

Minden klímát vásárló személy jogosult a cégünk törzsvásárlói programjában való részvételre. Amennyiben megkapta a QR kóddal rendelkező kártyáját az alábbi lapon regisztrálhatja.

Amennyiben vásárlónk és nem kapott még kártyát, érdeklődhet a cégünk kapcsolattartási telefonszámán, emailben, vagy küldhet egy kérvényt elektronikusan.

Belépés a törzsvásárlói oldalra

Törzsvásárlói kártya száma

Regisztráció

Kártya száma: Vásárló neve: Klíma berendezést tartalmazó számla száma (Pl.: "E-RCKLM-01234"): Elfogadom a törzskártyára vonatkozó feltételeket és szabályokat, valamint engedélyt adok a Rácklíma Kft-nek a személyes adatiam kezelésére. További információt a törzsvásárlói programról itt olvashat Adatkezelési információk itt találhatók

A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az adatkezelés célja a megbízási szerződésben foglalt, Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, jogok érvényesítése, az ügyfél, azonosítása, az Ügyféllel való kapcsolattartás és kommunikáció.

További személyes adatok kezelése törvényi felhatalmazáson alapulhat, amelynek célja jogszabályi kötelezettségek teljesítése. Kezelt adatok: adószám, adóazonosító jel, TAJ szám, bankszámlaszám stb.

Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő részemre postai úton levelet, elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.

Hívjon most!